Over Perfectindicator

Wij richten ons op de positie-trader die wenst te beleggen op de middellange (weken/maanden) en korte termijn (dagen). Wij handelen niet op de kleine intraday-koersschommelingen (uren/minuten) maar meer op de wat langere trendmatige beursbewegingen. Dit brengt rust in uw beleggingen en uzelf. Neem uw voordeel met Perfectindicator.

U bepaalt uiteraard zelf of u handelt op basis van de afgegeven signalen en daarnaast of u dat doet met één of meerdere specifieke futures danwel met bijvoorbeeld een aantal opties, trackers, speeders, CFD’s, turbo's of sprinters, dan wel benut gewoon voor de aan- en verkoop van aandelen. Aan u de keus.

Hoe maakt u er gebruik van?

Als een van onze middellange- of korte termijn signalen verandert ontvangt u een e-mail met alle informatie die u kunt gebruiken om de volgende handelsdag uw eigen positie in te nemen.

Het enige wat u hoeft te doen is uw e-mail controleren en kijken welke posities er nog lopen en welke posities zijn gedraaid van long naar short en andersom. Dit kost u slechts een paar minuten per week.

U kunt deze signalen gebruiken om zelfstandig te handelen, dan wel om te weten wat volgens ons hoogwaardige algoritme + gezond verstand (Perfectindicator-systeem) de trendrichting in de verschillende beleggingscategorieën zijn. Wij horen graag van u de feedback en eventuele verbeterpunten voor de website. Op deze manier kunnen we de website verder optimaliseren en kunnen alle deelnemers hun voordeel uit halen.

Voor beleggingsadviezen over in te nemen posities naar uw eigen persoonlijke situatie verwijzen wij altijd naar uw eigen broker/bank/vermogensbeheerder. Wij geven slechts de signalen af van het systeem van Perfectindicator over de richting van de beurs voor vele indices, aandelen van vele beurzen, grondstoffen en valuta's.

Wenst u andere aandelen of andere financials? Geef dit dan aan ons door via dit formulier. Dan bepaalt ons ontwikkelteam direct of deze financials opgenomen kunnen worden in ons Perfectindicator-algoritme die voor u in de cloud 24/7 alle beurzen analyseert.

Let op!

Wij geven geen advies, alleen als houder van een betaald abonnement ontvangt u de long & short signalen van ons handelssysteem. Voor concreet advies over futures/opties, etc. en in te nemen posities verwijzen wij u altijd naar uw eigen broker/bank. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 

 

Copyrights 2002-2015 Perfectindicator.nl | All rights reserved.| Algemene Voorwaarden | KvK: 52445259 | BTW: NL126466361B01

website: Open Source Design

 • Perfectindicator

  1. Met dit formulier kunt u uw mening over onze website geven. Hierop wordt niet gereageerd. Hebt u een vraag, maak dan gebruik van onze contactmogelijkheden.
  2. Wat vindt u van deze pagina?
   Maak a.u.b. een keuze
  3. Wilt u uw keuze toelichten?
   Invalid Input
  4. Invalid Input