Stuur mij de signalen van Perfectindicator!

Gratis Nieuwsbrief

Ik meldt mij aan voor de GRATIS Nieuwsbrief en ontvang 1 maand GRATIS ALLE signalen (alleen voor diegene die geen gebruik maken van gratis emailaccount) (zoals: Gmail, Hotmail, Live, Yahoo, Outlook etc), en accepteer hierbij mede de Algemene Voorwaarden + onderstaande Disclaimer.

Wenst u de actuele signalen waarop u mede kunt handelen?, schrijf u dan aan de rechterzijde in bij ‘Betaalde signalen’.

 1. Naam
  vul a.u.b. uw naam in
 2. E-mailadres
  dit e-mailadres is al in gebruik

Uw gegevens zullen uitsluitend door Perfectindicator worden gebruikt voor het zenden van de actuele beurssignalen en nieuwsbrieven. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. U kunt zich altijd bij ieder beurssignaal of nieuwsbrief voor deze dienst direct weer afmelden door op de bijgaande afmeldlink te klikken.

Betaalde signalen

Ik meldt mij aan voor de betaalde signalen, en accepteer hierbij mede de Algemene Voorwaarden + Disclaimer. Ik wens alle actuele signalen van Perfectindicator te ontvangen. Daarnaast ontvang ik ook updates van onze algemene expertvisie omtrent de stand van de beurs.  

Aanhef*
maak a.u.b. een keuze

Voornaam*
vul a.u.b. uw voornaam of voorletters in

Achternaam*
vul a.u.b. uw achternaam in

Straatnaam & huisnummer*
vul a.u.b. uw adres in

Postcode*
vul a.u.b. uw postcode in

Woonplaats*
vul a.u.b. uw woonplaats in

Land*
vul a.u.b. het land in

E-mailadres (ontvangst signalen!)*
vul a.u.b. een geldig e-mailadres in

Periode*
maak a.u.b. een keuze

Prijzen zijn inclusief BTW. Er vindt geen automatische verlenging plaats.

Inschrijving*
maak a.u.b. een keuze

Bedrijfsnaam*
vul a.u.b. uw bedrijfsnaam in

BTW nummer
Invalid Input

Bent u mens of machine?*
Bent u mens of machine? Andere codevoer a.u.b. een goede code

*
Ga a.u.b. akkoord

Ja, ik heb kennis genomen van de onderstaande Disclaimer en de Algemene Voorwaarden van Perfectindicator en ga hiermee onvoorwaardelijk mee akkoord.

Na inschrijving ontvangt u per direct een bevestigingsmail per e-mail met alle benodigde gegevens om u verder aan te kunnen melden. Wij verzoeken u deze e-mail per direct te openen en uw aanmelding te kunnen voltooien en de betaling over te maken. Indien u deze e-mail niet ontvangt, neem dan contact op via het contactformulier.

Disclaimer

Perfectindicator heeft geen inzage in uw persoonlijke beleggingsportefeuille en/of beleggers profiel. U maakt uw eigen afweging om het advies al dan niet op te volgen. De signalen die u ontvangt sluiten mogelijk niet aan bij de specifieke beleggingsdoelstellingen, de financiële situatie en/of de individuele behoeften van de verkrijgers van dit advies. Perfectindicator aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen, zoals schade of gederfde winst, op welke wijze of grondslag dan ook ontstaan als gevolg van het gebruik (of juist de onmogelijkheid van gebruik), het vertrouwen op of acties ondernomen naar aanleiding van verkregen informatie. Perfectindicator kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de eventuele gevolgen, op welke wijze of grondslag dan ook ontstaan, als gevolg van technische storingen of dat de service van Perfectindicator om welke reden dan ook, op enig moment voor een gegeven periode niet beschikbaar of bereikbaar is. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

Copyrights 2002-2015 Perfectindicator.nl | All rights reserved.| Algemene Voorwaarden | KvK: 52445259 | BTW: NL126466361B01

website: Open Source Design

 • Perfectindicator

  1. Met dit formulier kunt u uw mening over onze website geven. Hierop wordt niet gereageerd. Hebt u een vraag, maak dan gebruik van onze contactmogelijkheden.
  2. Wat vindt u van deze pagina?
   Maak a.u.b. een keuze
  3. Wilt u uw keuze toelichten?
   Invalid Input
  4. Invalid Input